Кава мелена Dallmayr
Кава Dallmayr
Якість – від кавового зерна
до чашки
Ми робимо все, щоб кава мала довершений смак. Кавове зерно – наша справжня пристрасть. Вона починалася з prodomo – і досі живе в кожній чашці кави Dallmayr. На всіх етапах – від вирощування кавових зерен до обсмажування й приготування кави – ми виконуємо нашу роботу з ретельністю й любов'ю. Якість нашої кави ви можете відчути на дотик, нюх і смак.
Таємниця неповторного характеру кави Dallmayr закладена вже у сировині.
Ми використовуємо найкращу високогірну каву з плантацій, розташованих в найбільш сприятливих для вирощування кави регіонах. Нашими основними постачальниками є Ефіопія, Папуа – Нова Гвінея, Колумбія і Бразилія.Найкращі умови для вирощування кави природа створила в районі екватора – в так званому «кавовому поясі». Кава росте виключно в тропіках і субтропіках, між 23 градусами північної і 25 градусами південної широти. Широкою стрічкою оперізують планету кавові регіони, розташовані на північ та південь від екватора.
Кава вирощується майже у 80 країнах, розташованих в цьому «кавовому поясі», однак лише в деяких з них – у промислових масштабах. Третина кави на світовому ринку походить із Бразилії.